Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Cékla friss tormával

2019. február 02. - Erika Stelázsija

1 kg céklát héjastól megfőzünk, majd még melegen megpucoljuk. 2 evőkanál ecettel, 2 evőkanál cukorral, egy kávéskanál sóval és 3 dl vízzel saláta levet készítünk. Bele karikázzuk a céklát és hagyjuk kihűlni. Még melegen megszórjuk őrölt köménnyel és torma karikákat rakunk bele. Tálaláskor megszórhatjuk reszelt
tormával, mutatós, finom és egészséges.cekla_friss_tormaval.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr6514601994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása