Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Medvehagymás, tejszínes mángold gnocchival

2019. április 24. - Erika Stelázsija

Sós vizet forralunk, melyben megfőzünk egy zacskó gnocchit. Közben, kevés olíva olajon megfuttatjuk a fél kiló megmosott mángoldot, egy csomag medvehagymát és 5 percig pároljuk. Nyakon öntjük 1 doboz főzőtejszínnel, sózzuk, borsozzuk, s a már kifőtt gnocchival tálaljuk.

medvehagymas_tejszines_mangold_gnocchival.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr8114721727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása