Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Fogoly leves

2020. július 06. - Erika Stelázsija

Volt két foglyom, no nem bilincsben, hanem nylon zacskóban a fagyasztóban. Már nagyon kifelé állt a lábuk, így bekerültek a fazékba. Tettem mellé pár csirkemell csontot. Felöntöttem annyi vízzel, hogy ellepje, majd amikor eljött az ideje, megszabadítottam a habjától. Fűszergolyóba tettem babérlevelet, borst, borókát, gyömbért, kurkumát és a húsok mellé tettem, majd magára hagytam hajnalig, 3- as fokozaton. Ekkor este 11 óra volt.
Reggel 6 órakor ébredtem, bezöldségeltem, megsóztam, s ismét magára hagytam. Természetesen a zöldségek a tálban megmosva várták a sorsukat, úgy is mint a sárgarépa, petrezselyem, zeller, karalábé, kelkáposzta, paradicsom, paprika, vöröshagyma, fokhagyma és az összekötözött zöldek.
Reggel már csak a csiga tésztát főztem ki, délben pedig a leszűrt levessel tálaltam.

l_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr4615978840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.