Kettő darab narancsot és egy citromot jól megmostam, felszeleteltem és egy púpozott evőkanál cukorral és annyi vízzel, hogy majdnem ellepje feltettem főzni. 15 perc után szilikon lapra szedtem és hagytam kihűlni.
Öt tojást, 30 dkg vajjal egy evőkanál cukorral, csipet sóval, 50 ml limoncellóval és 1 dl lével ( amiben a narancs-citrom főtt) habosra kevertem.
8 dkg diót és 8 dkg mandulát megdaráltam, összekevertem 25 dkg liszttel, egy narancs reszelt héjával és egy csomag sütőporral, majd elkevertem benne a tojásos keveréket.
A kihűlt narancs szeletekkel kibéleltem a formát, ( ami megmaradt, felkockázva a tésztában kötött ki )majd erre jött a tészta.
180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütöttem, majd kivéve megkentem egy kanál méz, 25 ml limoncelló és a lé redukciójának keverékével.