10-15 darab palacsintát sütünk.
Besamell mártást készítünk, 8 dkg vajból, 2 evőkanál liszttel, 4 dl tejjel, sózzuk, borsozzuk és egy pici szerecsendiót teszünk hozzá. Belekeverjük az ugyancsak vajon, sóval, sok petrezselyemmel megdinsztelt 30 dkg apróra vágott ,laska és csiperke gombát.
Ezzel a krémmel megkenjük a palacsintákat, míg a töltelék el nem fogy. Tetejére reszelt sajtot szórunk,és előmelegített sütőben 200 fokon addig sütjük míg a sajt elolvad a tetején.
Tálalhatjuk tartármártással, meleg sajtkrémmel vagy hideg fűszeres tejföllel. (tejfölbe 1 gerezd fokhagymát, sót, borsot, petrezselymet, apróra vágott snidlinget, illetve tetszés szerinti zöld fűszert teszünk.)