Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Gombás rakott palacsinta

2019. január 21. - Erika Stelázsija

10-15 darab palacsintát sütünk.

Besamell mártást készítünk, 8 dkg vajból, 2 evőkanál liszttel, 4 dl tejjel, sózzuk, borsozzuk és egy pici szerecsendiót teszünk hozzá. Belekeverjük az ugyancsak vajon, sóval, sok petrezselyemmel megdinsztelt 30 dkg apróra vágott ,
laska és csiperke gombát.
Ezzel a krémmel megkenjük a palacsintákat, míg a töltelék el nem fogy. Tetejére reszelt sajtot szórunk,és előmelegített sütőben 200 fokon addig sütjük míg a sajt elolvad a tetején.

Tálalhatjuk tartármártással, meleg sajtkrémmel vagy hideg fűszeres tejföllel. (tejfölbe 1 gerezd fokhagymát, sót, borsot, petrezselymet, apróra vágott snidlinget, illetve tetszés szerinti zöld fűszert teszünk.)

gombas_rakott_palacsinta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr614560850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása