Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Garnélás risotto

2019. március 27. - Erika Stelázsija

Fél vaj és 4 evőkanál olíva olaj keverékén megfuttattam az apróra vágott egy fej édes hagymát, beletettem a bögrényi rizottó rizst és felengedtem egy merőkanál forró húslevessel. Amikor elfőtte egy merőkanál száraz fehér bor következett. Ezt így folytattam felváltva míg a rizs el nem készült. Közben sóztam, borsoztam, majd egy evőkanál vajat és egy kis parmezánt kevertem bele.
A megdinsztelt vajas hagymán, pici fehér borral, pár percig futtattam a garnélát és a tetejére raktam. Friss petrezselyemmel tálaltam.garnelas_risotto.png

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr2014714309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása