Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Töltött marha rostélyos

2019. április 29. - Erika Stelázsija

A csont nélküli rostélyost, kiterítettem és egészen vékonyra klopfoltam.
Miután nyáron készültem a télre, van kész lecsóm, ezt használtam.
Minden szeletre raktam annyit belőle , hogy még össze tudjam tűzni. Ezután sóztam, borsóztam és egy forró serpenyőben, kevés zsíron elősütöttem, majd sütőtálba téve, kevés vizet aláöntve, előmelegített,180 fokos sütőben, 1 óra 40 percig sütöttem. Az idő mindig a batyu nagyságától függ. Célszerű pihentetni szeletelés előtt!

toltott_marha_rostelyos.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr7314725075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása