Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Hátszín zöld bors mártással, roseibnivel, fekete borssal megszórva

2019. január 17. - Erika Stelázsija

A hátszínt felszeleteljük, kicsit megklopfoljuk, sózzuk.
Két evőkanál olíva olajon és egy kis kockányi vajon megfuttatjuk a zöld borsot, megszórjuk őrölt zöld borssal. Felöntjük jó sűrű tejszínnel, beforraljuk és sózzuk.
A burgonyát pucolás, mosás után uborka gyalun felszeleteljük, felitatjuk róla a nedvességet és forró olajban megsütjük. Fekete sóval szórjuk meg.
Közben kevés vajon 2-2 percig sütjük a hátszín szeleteket és még forrón tálaljuk a burgonyával és a mártással.

hatszin_zold_bors_martassal_roseibnivel_fekete_borssal_megszorva.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr514552680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása