Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Lecsós harcsamáj

2019. március 30. - Erika Stelázsija

Ajándékba kaptam két nagy harcsamájat, még sosem láttam ekkorát. Hogy gyorsan megkóstolhassuk, pirítottam egy kis apróra vágott szalonnát, rádobtam egy kis fej felvágott hagymát, amit megdinszteltem. Feldarabolt paprika, majd paradicsom került rá, 10 perc után pedig jött a máj. Mint tudjuk, a májat nem szabad sokáig főzni, vagy sütni, így nagyon hamar készen lett! Kapott egy sót, borst, és már kóstolhattuk is. Mondhatom különleges íze volt!

lecsos_harcsamaj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr6914711585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása