Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Borjúhús meggymártással, pirított grízzel

2019. május 13. - Erika Stelázsija

A hús adott a levesből. A grízt jól megpirítom, megsózom, felengedem kb. a kétszeresnyi vízzel, kap egy fél vajat és letakarom. Kevés vízben előfőzök egy pár karika citromot, fahéjat, szegfűszeget, szegfűborst, majd ezt a levet rászűröm egy kimagozott meggy befőttre, amit előzőleg már felmelegítettem. Egy fél csomag vaníliás pudingot elkeverek két dl tejjel, vagy tejszínnel, majd hőkiegyenlítés után a meggyhez adom. Ha egyet rottyant, cukrozom, sózom, ízlés szerint, és már tálalok is! Természetesen friss gyümölcsből még finomabb!

 

07390bfd-bed0-4d3b-94f2-d8bcc9c21e1a.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr9014815712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása