A két nagy csirkemellet kettévágom, a leeső részeket félre teszem. A fél melleket a vastag végénél egy éles késsel jó hosszan felszúrom és akkora darab camembert teszek bele amekkora belefér. Nem kell összetűzni, a hús össze ragad ahogy sül.
Tojásból, mustárral, olajjal, sóval a szokásos módon majonézt készítek, reszelek bele egy gerezd fokhagymát, aprító bele egy marék kakukkfüvet és ezzel bekenem a megtöltött és a leeső húsokat is. Olyan tálba teszem, amiben másnap süt hetem, s letakarva egy éjszakát pihennek a hűtőben. Másnap sütés előtt egy órával kiveszem, nyakon öntöm egy dl tejszínnel és letakarva mehet a sütőbe, 45 percre, amit 180 fokra előmelegítettem. Levéve a tetejét, még rápirítok egy picit és kettévágva, hogy látszódjon a sajt már tálalom is! Jó étvágyat!