Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Valahogy így kezdődött

2019. január 09. - Erika Stelázsija

Férjem kedvence, mindmáig a vadas, kezdő házasszonyként gondoltam meglepem. Mindenkit megkérdeztem , hogyan kell elkészíteni, mindenki más tanácsot adott. Természetesen a saját fejem után mentem: borzalmas tejfölös, mustáros finom főzelék lett, de a szerelem az szerelem; megette. Szörnyű tettem sikerén felbátorodva,
főzőcskézni kezdtem, s teszem ezt a mai napig is, azóta nagyobb sikerrel. Talán a nagy család teszi, de ma már meg se kottyan egy 30 fős családi vacsora, vagy a száz fős munkahelyi, farsangi bulira való főzés, természetesen segítséggel. Nem tudok titkokat, nem tudok nagy csodákat, a titka valószínűleg az a szeretet, amellyel ételeket készítek azoknak, akiket szeretek.

Az utóbbi időben nagyon sokan bíztattak, hogy öntsem valamilyen formába azt a tudást, amely több mint 40 év tudása. Most, hogy nyugdíjas lettem, végre lett időm, hogy kiírjam magamból, és így segítsek kezdő, haladó háziasszonyoknak, főzést szerető embereknek.

Akinek kérdése van, nyugodtan írjon, igyekszem válaszolni.
Dr. Tölg-Molnár Lászlóné

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr2814551580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katalin Isola 2019.01.09. 19:13:48

Nagyon szeretem a foztodet Erika.
süti beállítások módosítása