Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Gnocchi tejszínes, fehérboros gombamártással

2019. január 12. - Erika Stelázsija

10-15 perc!
Vízforralóban vizet forralunk.
Amíg felforr serpenyőbe olíva olajat és vajat teszünk, (bármilyen más zsiradék is jó) majd beledobjuk a vékonyra szeletelt kb. 60 dkg gombát. 5 perc dinsztelés után beleöntünk fél dl száraz fehér bort.
Közben a felforrt vizet sózzuk és beletesszük a gnocchit ( 2 zacskó).Ha feljön a víz tetejére olvasztott vajra szedjük.
A gombát sózzuk, borsozzuk, még 5 percig dinszteljük majd hozzáöntünk fél dl tejszínt. Beforraljuk, megszórjuk friss petrezselyemmel és a gnocchival együtt tálaljuk.

gnocchi_tejszines_feherboros_gombamartassal.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr8614552450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása