Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Paradicsomos káposzta füstölt combbal

2019. január 15. - Erika Stelázsija

Egy kb. 60-70 dkg füstölt combot 5-6 babérlevéllel együtt megfőzünk. Kihűtjük. A levében egy kis fej édes káposztát és egy fej vöröshagymát vastagabb csíkokra vágva megfőzünk. ( ha van otthon egy csomag kapor és egy kis szárított csombor összekötve belefőzzük, a végen kidobjuk )
Kevés zsiradékon egy kis lisztet őrölt köménnyel együtt megpirítunk, felöntjük hideg házi paradicsomlével, kevés paradicsom pürét is teszünk bele és a már megfőtt káposztához keverjük.
Ízlés szerint megszórjuk egy kis cukorral, ha kell még sózzuk is.
A kihűlt húst felszeleteljük, kevés zsiradékon átsütve a káposztával együtt tálaljuk.

paradicsomos_kaposzta_fustolt_combbal.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr6714552676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása