Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Nagyi veteményes gulyása

2019. január 24. - Erika Stelázsija

Egy kis fej apróra vágott vöröshagymát 3 ek. olajon megdinsztelünk. Rátesszük az 50 dkg felkockázott pulykamellet, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt 10 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a felkockázott 2 szál sárgarépát, egy szál fehér répát, 1/2 zellert, ½ karalábét. Ha már félig megpuhultak a zöldségek, beletesszük a 25 dkg zöldborsót, tetszés szerint kukoricát és zöldbabot. (természetesen ha ezek nem mirelit zöldségek, hanem frissek, akkor a felkockázott zöldséggel együtt rakjuk a levesbe). A végén kerül bele a rózsáira szedett karfiol és ezzel már csak 5 percig főzzük. Ha szükséges még sózzuk, borsozzuk és tálaljuk.
Energiaszegény, mégis gazdag, finom, diétázók és cukorbetegek által is fogyasztható laktató étel.

nagyi_vetemenyes_gulyasa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr9114585446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása