Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Egybensült lecsós galuskával

2019. február 07. - Erika Stelázsija

1 kg csontos sertés tarját jól megmosunk, sózunk, borsózunk és egy sütőzacskóba téve előmelegített sütőben 180 fokon másfél óráig sütjük.
Egy nagy fej hagymát apró kockára vágunk és 2 evőkanál zsíron megdinszteljük. Hozzáadjuk az előre besózott és felvágott 60 dkg zöld paprikát és fedő alatt 5 percig pároljuk. Rádobjuk a felkockázott 40 dkg paradicsomot (héját lehúzva) és további 10 perc alatt készre főzzük. Egy tojásból pici sóval és liszttel galuska tésztát keverünk és a deszkára téve a lecsóba szaggatjuk.
A húst felszeleteljük és galuskás lecsóval tálaljuk.egybensult_lecsos_galuskaval.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr6714602032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása