Friss házi csirkét kaptam Hanusné Malata Erzsikétől. Rántott csirke lesz belőle, de az aprólék jó lesz egy kis levesnek.
Annak rendje és módja szerint fel is tettem főni a levest, de gondoltam meglepem a férjem mire hazaér és töltelék betétet készítek hozzá, örülni fog neki.
Szerencsen Kiss Lajosné, Éva barátnőmtől tanultam.
Zsemlém nem volt, így kenyeret áztattam a vízben. Megdinszteltem egy jó nagy fej vöröshagymát, rádobtam 3 darab felaprított gombát és egy nagy csokor aprított petrezselymet. A végén tettem bele az apró kockára vágott csirkemájat és a 3 db tojást. Sóztam, jól megborsóztam és folpackba tekerve a leves tetejére tettem. Félidőben megfordítottam. Most várom, hogy készen legyen. Felszeletelve a leves mellé tálalom!