Utazunk! Nem maradhat a hűtőben semmi!
Gyorsan el kell tüntetni mindent.
Így készült:
A krumplit előfőztem , megpucoltam, megpirítottam sóztam és megszórtam sok petrezselyemmel.
A csirkemellet sóztam,borsoztam,édes mustárral megkentem, és tálalás előtt hirtelen kisütöttem.
A spárgát citromos,cukros,sós vízben blansíroztam, majd rögtön lehűtöttem. Baconba csavarva, sütőpapírral bélelt tepsiben pirosra sütöttem.
Diónyi vajon megfuttattam egy teáskanálnyi lisztet, felengedtem kb. egy dl tejjel, jól kikevertem , beletettem egy doboz főző tejszínt és az összemorzsolt rokfortot. Addig kevertem a habverővel míg sima nem lett. Fűszer nem kell hozzá, hiszen a sajt nagyon intenzív ízű!
Jó étvágyat!