Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Konfitált kacsacomb

2019. április 08. - Erika Stelázsija

A combokat tisztítás után, sóval, borssal, reszelt narancs héjjal jól bedörzsöltem és tepsibe tettem, lefedtem és egy napig hagytam a pácban. Másnap annyi zsírt tettem rá, hogy ellepje és 130 fokon 5 órán keresztül sütöttem. Ezután kivettem és egy kicsit rápirítottam, majd tálaltam.

konfitalt_kacsacomb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr3514718587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása