Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Paprikás krumpli, kolbásszal, virslivel, zöldborsóval, galuskával

2020. május 02. - Erika Stelázsija

Egy nagy fej vörös hagymát egy kanál zsíron félig megdinsztelem, hozzá adom a felkarikázott kolbászt és egy kicsit összesütöm. Félrehúzva megszórom egy ek füstölt piros paprikával, majd jön bele a felkockázott krumpli. Kis dinsztelés után kap egy kevés vizet, egy szelet paprikát, paradicsomot és sót. Amikor már félig puha, belekerül a feldarabolt virsli, majd 30 dkg zöldborsó és a végén egy tojásból és kevés lisztből, csipet sóval készült galuska. Ha minden megpuhult jöhet a tálalás egy csokor ehető virággal és formára sütött virslivel.

pap.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr7415643404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_Freeman 2020.05.03. 17:14:44

Rendkívül átgondolt koncepció a rommáfőzött krumplival, a jól láthatóan színtelen, jellegtelen szafttal együtt. A galuska és a zöldborsó tudatos felhasználása varázsolja igazán tetszetős moslékká a fogást. Milyen indíttatásból párosítottál ilyen ízeket??? Ez nem gasztronómia, ez emberiség ellenes bűntett. Ha nincs még férjed fogjál gyorsan egyet amíg még fiatal vagy, mert a főztöddel nehéz lesz...
süti beállítások módosítása