Legutóbbi albániai nyaralásunk alkalmával, kérésemre, egy albán fiatalember, Ordi elvitt minket egy autentikus, első osztályú albán étterembe, ahol ez volt az előétel. Kizárólag hagyma és paradicsom volt a töltelék, én egy kicsit módosítottam a hűtőben elfekvő krémsajttal és cukkinivel.
Bolti, 12 lapos réteslapból, 4 darabot kiterítettem, megkentem pici olaj és tejföl keverékével és ezt még kétszer megismételtem. Egy csíkba kentem rá egy kis natúr krémsajtot, erre jött, öt darab, előzőleg nagy kockára vágott és pici olajon megdinsztelt vörös hagyma, kb. fél kg felezett, színes koktél paradicsom, és műsoron kívül, egy felkockázott cukkini. Feltekertem, betekertem, megkentem a maradék tejföllel,ment a sütőbe, amit 190 fokra előmelegítettem. Kb. 25-30 percig sütöttem, majd kis pihentetés után felvágtam. Nem használtam fűszereket, mégis rendkívül finom kiegészítője lett az ebédnek.