1 kis fej vöröshagymát apróra vágva az olajon megfonnyasztunk. Hozzátesszük az 50 dkg kockára vágott borjúhúst, kifehéredésig sütjük, megszórjuk apróra vágott tárkonnyal, majd fedő alatt még 10-15 percig pároljuk. Hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát, fehérrépát (tetszés szerint jöhet bele gomba, zöldborsó,
karfiol, stb.) és további 15 percig pároljuk. Sózzuk, borsózzuk és víz hozzáadása után még 15 percig főzzük. Camping krémsajtot elkeverünk egy tojással és annyi liszttel, hogy szaggatható galuskatésztát kapjuk, s ezt kanalanként beleszaggatjuk a levesbe. Hő kiegyenlítés után tetszés szerint tejföllel vagy tejszínnel tálaljuk. Tetejére friss tárkonyt szórunk és citromkarikával díszítjük.
( Aki pikánsabban szereti, kiegészítheti tárkonyos ecettel is.)