Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Kacsaszárnytő és comb sütve

2019. március 22. - Erika Stelázsija

Na ennél egyszerűbbet el sem tudok képzelni. Ha szép húsos szárnytöveket kapunk, a combbal csak kiegészítjük a férfiak számára. Hiszen nekünk elég az a kis hús ami a szárnyon van, csak finom legyen!
Tisztítás után a fóliával bélelt, hagyma, fokhagyma és rozmaring levelekkel megágyazott, sütőbe teszük a besózott, borsózott, majorannával megszórt husikat.
180 fokon 2 óra alatt puhára sütjük, majd rápirítunk. Nem kell letakarni! Ez egy időtakarékos étel, hiszen amíg sűl, bármit csinálhatunk. ( pl.egy jó kis lilahagyma lekvárt !)kacsaszarnyto_es_comb_sutve.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr7114702088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása