Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Rakott, pácolt halsaláta

2019. május 08. - Erika Stelázsija

Megfőzünk 3-3 céklát, nagy krumplit és vastag sárgarépát. Megpucoljuk és nagyon apró kockákra vágjuk.
Pácolt halat és vagy annak a hagymáját, vagy pedig készítünk marinált hagymát és halat és ezeket is felkockázzuk. Egy tojás sárgájából, egy kanál mustárral, 2 dl olajjal, pici sóval majonézt készítünk, és kezdődhet a rakás az alábbi sorrendben.
Hal, hagyma, répa, majonéz vékonyan rákenve, krumpli, pici só, cékla, majonéz. Mindezt még egyszer megismételjük, majd a majonézt a tetején nagyon szép simára kenjük ! Pár órára hűtőszekrényben tesszük és már fogyasztható is!

rakott_pacolt_halsalata.png

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr4014809696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása