Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Grízhab karamellel

2019. június 24. - Erika Stelázsija

Grízhab karamellel

1 liter vízben megfőzök 8 dkg búzadarát 17 dkg cukorral. Akkor jó amikor már enyves kinézete van. Kihűtöm és ha hideg felverem robotgéppel hogy hab állagú legyen. Pohárba kanalazom. Kristálycukrot megolvasztok egy kis lábasba és ha már jó folyós, egy olajozott fém merőkanál hátára csurgatom. Amikor megkeményedett ( pár perc ) egyben leveszem és a grízhab tetejére teszem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/14908400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása