Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Gríz hab Málnával és csokoládéval

2019. június 28. - Erika Stelázsija

 1 liter vízben megfőzök 8 dkg búzadarát 17 dkg cukorral. Akkor jó amikor már enyves kinézete van. Kihűtöm és ha hideg felverem robotgéppel hogy hab állagú legyen. Pohárba kanalazom. Málnalekvárt kanalazok a tetejére és megszórom étcsokoládé forgáccsal.

a40b4e65-e48a-48f6-affd-0d7346b902ec.png

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr1114908436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása