Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Négygombás tejszínes gnocchi

2019. június 28. - Erika Stelázsija

 

Kettő liter vizet, megsózok és felteszem forrni. Amíg felforr, tetszés szerinti 30-30 dkg gombát felaprítok ( lehet egyféle is, én enoki,shimeji,ördögszekér és shitake gombát használtam ) és egy-egy kanál olíva, avokádó és szarvasgombás olajat, valamint egy diónyi vajat felforrósitok, rádobom a gombát és 5 percig pirítom. Ezután kb. fél dl száraz fehér bort kap, s párolommég vagy 5 percig. Sózom, borsozom, majd nyakon öntöm 3 dl jó zsíros tejszínnel. Egy rottyanás után jöhet bele a közben kifőzött egy csomag gnocchi ( amit csak addig kell főzni, amíg feljön a víz tetejére ) 3-4 személy részére elegendő, egyszerű és gyorsan elkészíthető! 
3bf0f759-4c02-41a0-815e-c5c860e5d14b.jpeg 

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr2414910264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása