Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Pavlova torta

2019. január 14. - Erika Stelázsija

Négy tojás fehérjét, 16 kanál porcukorral, 1 evőkanál bort, vagy almaecetet, 2 kávéskanál kukoricakeményítőt egy kis vanília aromával kemény habbá verünk.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük és a habot kerek formát alakítva rátesszük.
Előmelegített sütőbe (180 fok) tesszük,
15 perc múlva 150 fokra csökkentve még 70 percig "szárítjuk".
Ha kihűlt tejszínhabot nyomunk rá és valamilyen pikáns, savanykás gyümölccsel, lekvárral, befőttel rakjuk meg.
pavlova_torta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr3814552664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása