2 liter vízben felforraltam, 4 nagy evőkanál tom yum pasztát és az alábbiakat adtam hozzá:
1/2 dl halszószt, 2 evőkanál osztrigaszószt, fél dl szójaszószt, egy nagy fej lila hagymát hatodokra darabolva, egy 10 cm-es póréhagymát felkarikázva, 3 db pak choinak először a szárát feldarabolva, a levele később jön, hogy roppanós maradjon. 1-2 perc után beletettem három összetekert kínai tésztát, amikor ismét forrt, került bele egy csomag héj nélküli óriás garnéla. Ezután, amikor a leves újra megmozdult egy fél üveg szeletelt bambuszrügy, fél üveg mangóbabcsíra, a pak choi zöld, darabolt levele és egy csomag, gyökerétől megszabadított enoki, japán gombát tettem.
Miután volt egy kis tojás fehérjém, ez is a levesben végezte.
Végül egy nagy és egy kisebb doboz kókusztejjel nyakon öntöttem, megszórtam egy kevés aprított korianderrel és már tálaltam is!